FB PAGE :)

WANT TO ORDER? ADD AND PM ME FIRST ;)

BEDAK SEJUK TANAKA/TATE


salam uols.. ini adalah TANAKA original dari MYANMAR tu.. 

n FYI, TATE by DEA tuh SAMA LAGI SEJIBIK je dengan TANAKA :)

Kenapa nama lain tapi produck yang sama???? 

haaa,, kalau uollz nak tahu,,, 

TATE tuh nama yang di-rebrandkan oleh nora danish! 

padahal nama sebenar TANAKA ^_^ 

harap maklum yee.. heee...

---------------------------------------------------------------------------------------------

SO APE YANG BEST SGT PASAL TANAKA SAMPAI NORA DANISH PUN BUAT BISNES BEDAK NEYH??

haaa,, kalau uollz nak tahu, ianya merupakan rahsia kulit cantik & gebu Nora Danish & Family..!!
Nora Danish satu family dah guna bedak ni dan jadikan amalan..

seperti yangg semua maklum mak nora danish ni kan orang Myanmar so Originated from Myanmar. 

Fungsi bedak ni mcm bedak sejuk.. 

Kalau nak pakai mcm bedak sejuk, paste tu sikit letak dlm piring campur dgn air, sapu kat muka..

bila dah kering, gosok2 pastu lps 10minit baru bilas dgn air..

kalau nak pakai mcm foundation, sapu jek kat muka, pastu bole pakai make up..

nak buat scrub pun bole..gosok2 kat badan, bole jugak ilangkan gatal2.. 

Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh org2 Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari. 

Di Malaysia, TANAKA tidak begitu meluas penggunaan nya namun antara produk yang berasaskan tanaka adalah Bio Essence. D.E.A (Danish Empire Associates) iaitu syarikat milik keluarga pelakon terkenal, Nora Danish telah memasarkan produk bedak tanaka ini. Malah,Nora sendiri menggunakannya..

---------------------------------------------------------------------------------------------

LUPA NAK CAKAP, BEDAK TANAKA NEYH ADE 4 JENIS BAU:

ORIGINAL (COKLAT)
ROSE (PINK)
LEMON (HIJAU)
JASMINE (PUTIH)

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.











 READY STOCK: HANYA ROSE AND LEMON
SOPHIE DA CUBA ROSE TAU..  
MEMANG BERKESAN UNTUK KECUTKAN JERAWAT AND PUDARKAN PARUT JERAWAT.. AND,,, WANGIIIII SANGAT!! BAU ROSE PLG WANGI.. MOH KITE TRYYY!! ;)
PRICE:


RM25/PC



(FREE POSLAJU SEMENANJUNG)
1PC : RM25
2PC : RM45
3pcs : RM65
5pcs : RM100
10pcs : RM170



SELAMAT MENCUBA UOLLZ ^_^

No comments:

Post a Comment

COMMENT HERE ^_^

Post a Comment